EVOLUTION KONTRA SKABELSE

EVOLUTION KONTRA SKABELSE


Hilken af disse 2 trosretninger er  mest troværdig? for at finde ud af det vil vi kigge lidt på nogle kendsgerninger omkring begge synspunkter. Jeg har delt det op i 2 sektioner, som kan ses herunder, begge indeholder links til engelsksprogede foredrag, som jeg har udstyret med danske undertekster.

Jeg skal så skynde mig at indrømme at den undertekstning jeg lavede er ret dårlig rent teknisk, og noget af forklaringen herpå er at jeg gjorde det ganske kort efter at jeg var blevet ramt af apopleksi (en hjerneskade, som for mig ikke bare var en blodprop, men en blodprop efterfulgt af en hjerneblødning), og jeg havde aldrig før prøvet at lave den slags arbejde. Resultatet er dog ikke værre end at den, der ser videoerne for at lære, og ikke bare for at kritisere, vil få et godt udbytte af at se dem.

Charles Darwin formulerede sin evolutionsteori  i bogen "arternes oprindelse", som udkom i 1859, og man kan roligt sige at hans teori mere en noget andet har givet mennesker i al almindelighed en undskyldning til at dyrke skabningen frem for skaberen, hvilket Gud advarede om i Rom. 1,25-27:   De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen – han være lovet til evig tid! Amen. Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.

Altså: når man dyrker skabningen frem for skaberen, så prisgiver Gud folk til den skamløse homoseksualitet.

   Nu, hvor evolutionstroende mennesker er i overtal ser vi homoseksualiteten i fremmarch (den har altid været her, men i øjeblikket tager den overhånd i hele den frafaldne vestlige verden).

Herunder så de omtalte farvede felter

EVOLUTION

ELLER

SKABELSE?


Universitetslektor i biologi Roger Oakland stiller disse

2 synspunkter op over for hinanden, i et fordrag han kalder

beviser på skabelse.

Det kan ses ved at klikke her

I det blå felt her til højre finder du link til 2 andre væsentlige foredrag, som han har givet

OM EVOLUTIONS-TEORIENS TROVÆRDIGHED:

Lad os nu kigge lidt på evoluionsteoriens troværdighed:

 Roger Oakland giver en gennemgang af teorien i et foredrag med titlen Udviklingslæren - Fakta eller fiktion? 

du kan se første del af foredraget ved at klikke her  og anden  del ved at klikke her.

lyt derudover til

professor i Biologi Richard Lumsden ved at klikke her


Videoerne, som der er linket til i de farvede felter herover er 20 til 25 år gamle, og bærer præg af at videoteknik ikke var så højt udviklet dengang, men alligevel er argumenterne ikke til at komme udenom.

Selskabet Illustra media har siden da fremstillet en række meget professionelt lavede videoer, som benytter sig af moderne computeranimation og som ser på sagen ud fra det stade forskningen er nået til i dag, jeg vil gerne vise en af deres videoer, som dog ikke er med danske undertekster, men mange forstår jo engelsk, så klik evt. her