EVOLUTION KONTRA SKABELSE

EVOLUTION KONTRA SKABELSE


Hilken af disse 2 trosretninger er  mest troværdig? for at finde ud af det vil vi kigge lidt på nogle kendsgerninger omkring begge synspunkter. Jeg har delt det op i 2 sektioner, som kan ses herunder, begge indeholder links til engelsksprogede foredrag, som jeg har udstyret med danske undertekster.


Charles Darwin formulerede sin evolutionsteori  i bogen "arternes oprindelse", som udkom i 1859, og man kan roligt sige at hans teori mere en noget andet har givet mennesker i al almindelighed en undskyldning til at dyrke skabningen frem for skaberen, hvilket Gud advarede om i Rom. 1,25-27:   De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen – han være lovet til evig tid! Amen. Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.


Altså: når man dyrker skabningen frem for skaberen, så prisgiver Gud folk til den skamløse homoseksualitet.

   Nu, hvor evolutionstroende mennesker er i overtal ser vi homoseksualiteten i fremmarch (den har altid været her, men i øjeblikket tager den overhånd i hele den frafaldne vestlige verden). NB: i de farvede felter herunder har jeg indsat links til de nævnte foredrag.


EVOLUTIONS-TEORIENS TROVÆRDIGHED

Lad os først kigge lidt på evoluionsteorien:Universitetslektor i biologi Roger Oakland giver en gennemgang af teorien, som kan ses ved at klikke her

 Lad os derefter lytte til professor i Biologi Richard Lumsden ved at klikke her


EVOLUTION

ELLER

SKABELSE?

Roger Oakland stiller disse

2 synspunkter op over for hinanden, og hans fordrag

kan ses ved at klikke her

et andet af Roger Oaklands foredrag "beviset på skabelse" er ligeledes meget oplysende (det drillede lidt med upload af denne video,

så efter at man har trykket på pilen  kan der gå et stykke tid inden afspilningen kommer i gang, men vær tålmodig. Det kommer i gang!

Start ved at klikke her

Videoerne, som der er linket til i de farvede felter herover er 20 til 25 år gamle, og bærer præg af at optageteknik ikke var så højt udviklet dengang, men alligevel er argumenterne ikke til at komme udenom.

Illustra media har siden da fremstillet en række meget professionelt lavede videoer, som benytter sig af moderne computeranimation og som jo ser på sagen ud fra det stade forskningen er nået til i dag, jeg vil gerne vise en af deres videoer, som dog ikke er med danske undertekster, men mange forstår jo engelsk, så klik evt. her