SKRIFTESTOLEN

John 10,14:

Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig,

Salme 23,1-2:

Herren er min hyrde, jeg lider ingen nød, Han lader mig ligge i grønne enge,

Han leder mig til det stille vand.

SKRIFTESTOLEN


For nylig talte jeg med en ven om det for mig besynderlige at nogle Lutheranere tror at man får sine synder forladt ved alterbordet. Han forsøgte så at forsvare dette med at i ”gamle dage” skriftede man inden altergangen. Jeg fortalte ham så (hvad han tilsyneladende ikke vidste) at det med at gå til skrifte har sit udspring i det gamle Babylon. Det der gjaldt i Babylon var jo det samme, som gjaldt igennem alle århundrederne med katolsk dominans: Politik og religion var 2 sider af samme mønt. Eliten (gejstligheden) havde på en og samme tid uindskrænket politisk magt og uindskrænket religiøs magt. Her var skriftestolen et særdeles effektivt middel til at udspionere befolkningen, som et middel til at holde den i skak. Derfor havde Vatikanet under den kolde krig mere viden om hvad der foregik bag jerntæppet end CIA og MI6 og Pave Poul II sagde med rette til præsident Ronald Regan ” vi har verdens mest effektive efterretningssystem, og vi har mange århundreders erfaring i at bruge det”. 

Pave Poul II sagde en anden markant ting: ”hvis du vil have dine synder forladt, gå så ikke til Jesus, men kom til mig”. Dette er jo netop den katolske tro: at paven har nøglen til himlen og at det er ved at skrifte sine synder i skriftestolen at man får sine synder forladt. Derfor er den sidste skriftehandling på dødslejet så altafgørende for katolikker.

Dette kan jeg fortælle uhyggelige ting om fra det virkelige liv, men vil ikke bruge plads på det nu. Husk dog at det ER vigtigt at bekende sine synder, men skriftefaderen skal være Jesus, og ikke en eller anden pædofil katolsk præst.

Hvordan kan jeg tillade mig at kalde katolske præster for pædofile? Det er fordi pædofili er frygtelig udbredt blandt katolske gejstlige!

Når man forbyder noget godt og naturligt, som Gud har skabt (ægteskab) så vil noget ondt og unaturligt tage dets plads. Den katolske kirke har inddelt USA i 170 dioceses (områder), og i 150 af disse områder er katolske gejstlige blevet dømt for pædofili. Kardinalen i Los Angeles har brugt over en milliard dollars i såkaldte out of court settlements (betalt dem der har sagsøgt dan katolske kirke for at kirken kan slippe for at komme for en dommer) i pædofilisager. Guds ord siger således om det at forbyde ægteskab i 1. Tim. 4, 1-5:   Men Ånden siger udtrykkeligt, at i de sidste tider skal nogle falde fra troen, fordi de lytter til vildledende ånder og dæmoners lærdomme, som udbredes ved løgnagtige læreres hykleri, folk der er brændemærket i deres samvittighed.  De forbyder ægteskab og kræver, at man holder sig fra føde, som Gud har skabt til at modtages med tak af dem, der tror og har erkendt sandheden.  For alt, hvad Gud har skabt, er godt og skal ikke forkastes, når man tager imod det med tak; for det helliges ved Guds ord og ved bøn.


Gud kalder det altså for dæmonisk at forbyde ægteskab, og vi kan læse i 1. Kor. 5,6: Jeres stolthed klæder jer ikke. Ved I ikke, at den mindste smule surdej gennemsyrer hele dejen? Når ét katolsk dogme er dæmonisk er det ikke overraskende at alle deres andre dogmer også er det.